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検知法(DETECTION METHOD):食品が適切に照射されたものか知るための検定方法

検知法


発表場所 : 食品照射, 40巻, pp.7-10
著者名 : 後藤典子 1)、宮川弘之 2)、藤沼賢司 2)、小沢秀樹 2)
著者所属機関名 :
1)東京都立産業技術研究所(〒158-0081 東京都世田谷区深沢2-11-1)
2)東京都健康安全研究センター(〒169-0073 東京都新宿区百人町3-24-1)

発行年月日 : 2005 年 9 月 30 日

照射肉類の炭化水素法による検知 PDF

Fig. 1 GC/MS chromatogram of hydrocarbons from
irradiated meats at 5kGy.
Variation of ESR spectra during heating of the irradiated black pepper.


Fig. 2 Relationship between dose of γ-radiation and
amount of hydrocarbons.
Variation of the side-peak heights in the ESR spectra for the irradiated black pepper at various heating periods.

 


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