食品照射に関する文献検索
健全性(WHOLESOMENESS):毒性・微生物学的安全性、栄養学的適格性を総合した考え方
栄養学的評価
放射線照射による馬鈴薯の発芽防止に関する研究成果報告書[付録]−2.栄養成分の変化に関する研究
放射線照射による玉ねぎの発芽防止に関する研究成果報告書[付録]−2.γ線照射玉ねぎの栄養学的研究
放射線照射による米の殺虫に関する研究成果報告書[資料編]−1.照射米の栄養学的研究
放射線照射による小麦の殺虫に関する研究成果報告書[資料編]−1.照射小麦の栄養学的研究
放射線照射によるみかんの表面殺菌に関する研究成果報告書[資料編]−1.電子線照射みかんの栄養学的研究
放射線照射によるウインナーソーセージの殺菌に関する研究成果報告書[資料編]−1.栄養学的研究
放射線照射による水産ねり製品の殺菌に関する研究成果報告書[資料編]−1.照射かまぼこの栄養学的研究
Changes in Content and Composition of Sugar in Molasses Caused by Gamma-Irradiation (Irradiation Treatment of Medium on L-Glutamic Acid Fermentation (III))
Effect of Gamma Irradiation and Storage Conditions on Amino Acid Composition of Some Iraqi Dates
Effect of Low-Dose Irradiation and Post-Irradiation Cooking and Storage on the Thiamin Content of Fresh Pork
Effects of Gamma Irradiation on the Nutritional Quality of Grain and Legumes. I. Stability of Niacin, Thiamin, and Riboflavin*1(*1 Contribution no. 88-584-J, Kansas Agricultural Experiment Station.)
Effect of Gamma Irradiation on the Nutritional Quality of Grains and Legumes.II. Changes in Amino Acid Profiles and Available Lysine*1(*1 Contribution No. 88-585-J, Kansas Agricultural Experiment Station.)
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