食品照射に関する文献検索
健全性(WHOLESOMENESS):毒性・微生物学的安全性、栄養学的適格性を総合した考え方
放射線分解生成物
放射線照射による馬鈴薯の発芽防止に関する研究成果報告書[付録]−3.安全性に関する衛生化学的研究
放射線照射による玉ねぎの発芽防止に関する研究成果報告書[資料編]−3.照射玉ねぎの衛生化学的研究
γ線照射による米デンプンのラジカル生成と物理化学的性質に及ぼす水分含量の影響
照射食品の残留遊離基について I.米、小麦について
放射線分解生成物について(食品照射誌)
Chemical Changes Induced by Irradiation in Meats and Meat Components
Estimation of Radiolytic Products as a Basis for Evaluating the Wholesomeness of Irradiated Foods*(* Reprint requests to: J. F. Diehl, Bundesforschungsanstalt fur Ernahrung, D 75 Karlsruhe, Engesserstr. 20, W. Germany.)
Gamma Ray Irradiation to Semi-Purified Diet -Peroxide Formation and Its Effects on Chicks
Irradiated Food: Validity of Extrapolating Wholesomeness Data
Radiolysis of Carbohydrates and of Carbohydrate-Containing Foodstuffs
Changes in Histamine Content in Fish Products for Animal Feeds and in Aqueous Solution by Gamma-Irradiation
Effect of Gamma-Irradiation on Lysinoalanine in Various Feedstuffs and Model Systems
Effect of Extrusion on Lipid Oxidation
Effect of Ionizing Radiation on Cholesterol in Aqueous Dispersion
Effect of Radiation Parameters on the Formation of Radiolysis Products in Meat and Meat Substances
新規追加文献を見る
小項目を見る
ホームに戻る